top of page
Foto1_new.jpg

AGENȚIA VAMALĂ PENTRU TRANSPORTURI

TIRSPED

În cazul în care compania voastra opereaza cu piața externa, Știți cât de important este o corecta și rapida gestiune de procedurilor vamale pentru a putea fi mereu competitiv în relațiile de afaceri. Compania noastra este gata sa va ofere servicii eficiente si personalizate pentru orice tip de practica vamala necesara pentru   expedierile voastre.

 

Datorita echipei noastre, calificate și competente, va vom putea ajuta în orice tip de procedura de import-export oferindu-va un serviciu de 360°.

servizi

serviciile noastre

ELIBERAREA DOCUMENTELOR DE TRANZIT T1 ȘI T2

T2 este un regim vamal care permite circulația marfurilor comunitare dintr-un punct în altul al Uniunii Europene, dar care traverseaza un teritoriu în afara teritoriului vamal al Uniunii Europene În timp

T1 permite manipularea mărfurilor străine în cadrul Comunității fără a le supune unor proceduri vamale de import.

PRACTICI VAMALE DE IMPORT/EXPORT

Suntem partenerul ideal pentru orice companie, mică sau mare, pentru că pentru fiecare oferim consultanță și asistență ad-hoc în toate etapele de transport.

Vămuire pe teritoriul străin prin corespondenții noștri

Scopul principal al companiei noastre este de a simplifica toate procedurile de operațiuni vamale, abordând direct toate aspectele.

MODELE INTRASTAT

Compilăm și transmitem în numele voastru modele intrastat care prezintă tranzacții intracomunitare de vânzări și achiziții.

CONSULTANȚĂ VAMALĂ

Experiența noastră oferă servicii personalizate cu soluții pentru fiecare tip de operațiune vamală

ZONĂ MARE DE ODIHNĂ

Oferim spații mari echipate pentru parcarea pe termen scurt și lung a vehiculelor. În interior veți găsi restaurant, instalaţiile sanitare cu dușuri, spălătorie și supermarketuri în imediata vecinătate.

Foto 2.jpg

CERTIFICATE AEO

În interior se află Secția operațională teritorială a Agenției vamale - Montano Lucino. Clienții noștri beneficiază de acest lucru datorită serviciilor pe care le primesc și reducerii timpilor de așteptare în procesele vamale și logistice. În plus, suntem certificați AEO - operator economic autorizat - și facem parte din grupul COMODOCKS.

Contact

Contacts

Tel. +39031471863+393757495662

Mail doganatirsped@comodocks.it

Ore: Mon-Fri: 06.00-21.00

Sâmbâtâ: 06.00-12.00

aeo-logo.webp
20200311-assologistica-main.webp
Cattura.png
Como Docks.jpg

© 2022 Tirsped este o marcă comercială deținută de Docks Consorzio Como Srl | P.I. 00220860134 | Farmed by Webidoo | Privacy & Cookie Policy

Mulțumesc! Formular trimis

vrei informatii?

omino3dcomodocks.webp
bottom of page